duminică, decembrie 10 | Find us on

Ziua Cooperarii Europene 2016

Pinterest LinkedIn Tumblr +

PROGRAMUL OPERAȚIONAL COMUN ROMÂNIA-UCRAINA-REPUBLICA MOLDOVA SĂRBĂTOREȘTE ZIUA COOPERĂRII EUROPENE

 

Programul Operațional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 s-a alaturat an de an la campania de celebrare a Zilei Cooperării Europene, reușind să implice beneficiarii de finanțare nerambursabilă și să atragă participanți din toate cele trei țări în activități creative și interactive.

Vă invităm în data de 21 septembrie începând cu ora 18:30, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” din Chișinău (Republica Moldova), unde tinerii muzicieni ai Centrului de excelență în educație artistică „Ștefan Neaga” vor încânta publicul în cadrul concertului “Cooperare europeană muzicală”. La eveniment, vor fi interpretate piese bine-cunoscute ale compozitorilor din cele trei țări. Centrul de excelență în educație artisitică „Ștefan Neaga” a fost beneficiar în cadrul proiectului transfrontalier Educație artistică și culturală în contextul cooperării transfrontaliere durabile.

Alte acțiuni locale care promovează mediul de afaceri, atracții turistice, situații de urgență, implicarea tinerilor, spectacole artistice vor fi organizate de către beneficiari în diferite locații din aria Programului conform calendarului care poate fi accesat aici.

Share.