marți, mai 21 | Ne găsiti și pe

Lansarea Programului Interreg NEXT România-Ucraina

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Scretariatul Tehnic din cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră împreună cu Autoritatea de Management din cadrul Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației are plăcerea de a vă invita la evenimentul de lansare oficială a programului de cooperare Interreg NEXT România-Ucraina, pe data de 14 februarie,începând cu orele 10.00.
Evenimentul are drept scop informarea celor interesați cu privire la existența fondurilor europene destinate dezvoltării comunităților aflate la frontiera dintre cele două state participante.
La eveniment vor participa reprezentanți ai Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, ai Comisiei Europene, ai Secretariatului Cabinetului de Miniștri din Ucraina, ai Ambasadei Ucrainei la București, ai Reprezentanței Comisiei Europene la București, precum și reprezentați ai autorităților publice centrale și locale din România.
După lansarea oficială a programului, va fi organizată, în format hibrid, prima reuniune a Comitetului de Monitorizare, în care vor fi discutate primele măsuri pentru implementarea Programului Interreg NEXT.
Site-ul oficial al programului aici: www.ro-ua.net

Evenimentul de lansare va fi transmis live pe pagina de Facebook a programului ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020

Share.