marți, mai 21 | Find us on

Forum de parteneriat – Interreg NEXT România-Ucraina

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dacă ai o idee de proiect și ești în căutarea unui partener din Ucraina sau România, participă la forumul de parteneriat organizat pe 13 și 14 iulie, 2023,în format online (via Zoom), pentru programul #InterregNEXT Romania-Ucraina.

Evenimentul este dedicat autorităților publice, organizațiilor neguvernamentale, instituții de învățământ, organizații de cercetare, instituții culturale, alte organizații relevante etc., atât din Ucraina, cât și din România, interesate de parteneriat transfrontalier.

Pentru a participa la forum, persoanele interesate vor completa formularul de înregistrare pe site-ul programului. ????Aici găsiți toate detaliile: https://shorturl.at/elpyQ

Link-urile Zoom pentru a se alătura evenimentului vor fi trimise prin e-mail celor înscriși, în timp util înainte de eveniment, împreună cu un link către ideile de proiecte transmise.

 Evenimentele se vor desfășura în limba engleză.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați info.ro-ua@brctsuceava.ro sau +4 0751222311.

Aria Programului Interreg NEXT România-Ucraina acoperă județele românești Satu Mare, Maramureș, Suceava, Botoșani, Tulcea și regiunile Zakarpatska, Ivano-Frankivsk, Cernăuți și Odesa din Ucraina.

Share.