marți, mai 21 | Find us on

Sesiune de informare pentru al doilea apel de proiecte standard Interreg NEXT România – Ucraina

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pe data de 13.05.2024, Secretariatul Comun al Programului Interreg NEXT România-Ucraina, găzduit de Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Suceava, împreună cu Autoritatea de Management din cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, va organiza o sesiune de informare online, dedicată celui de-al doilea apel de proiecte standard, pentru prioritatea 1 – Focus transfrontalier asupra mediului.

Evenimentul se adresează autorităților locale și regionale, instituțiilor publice și ONG-urilor interesate să acceseze fondurile disponibile în cadrul apelului de proiecte deschis, pentru adaptarea la schimbările climatice și prevenirea riscurilor de dezastre în aria acoperită de program.

Cei interesați se pot înscrie la sesiune folosind formularul de înregistrare cu cel mult 1 zi înainte de data evenimentului.

Participanții înscriși la sesiunea de informare vor primi prin e-mail link-ul de Zoom, pentru accesul la evenimentul programului.

AGENDA SESIUNII DE INFORMARE INTERREG NEXT ROMÂNIA-UCRAINA

10.00 – 10.20 Secțiune introductivă
10.20 – 11.20 Informații despre Programul Interreg NEXT România-Ucraina și apelul 2 pentru proiecte standard în cadrul Obiectivului Specific Adaptare la schimbările climatice și prevenirea riscurilor de dezastre
11.20 – 11.40 Lecții învățate și bune practici în implementarea proiectelor de cooperare
11.40 – 12.00 Parteneriatul transfrontalier
12.00 – 12.30 Întrebări și răspunsuri

 

Share.